tiistai 10. helmikuuta 2015

Aurinko paistaa!

Tänään olikin aivan ihana ilma eikä pakkasesta tietoakaan. Kona lähti melkein heti aamusta työhaastatteluun ja me jäätiin Aadan kanssa hetkeksi kotiin. Laitoin Aadalle netflixistä Teletapit pyörimään ja hörpin rauhassa aamukahvini kun lapsi kiljui ja pomppi telkkarin edessä hetken aikaa :) Aadasta myös kuoriutui pieni siivousapulainen kun oppi laittamaan pyykinpesukoneen päälle ihan itse. Luukku kun oli raollaan niin tää avasi sen ja nosti pyykkikorista omat housunsa sinne, yritti laittaa luukun kiinni ja painoi start nappulaa. Onneksi luukku ei kuitenkaan Aadan voimilla mennyt kokonaan kiinni niin ei tarvinut yhtiä housuja vaan pestä. Annoin Aadalle sitten lisää pyykkiä ja laitoin pesuaineet. Sitten kun koneessa oli tarpeeksi pyykkiä näytin miten luukku menee kiinni ja annoin luvan painaa uudestaan päälle. Näin meillä sitten asuu pieni pyykkääjä. Potta on koneen vieressä niin vietettiin sitten hetki katsoessa kun kone pyörii, neiti istui tyytyväisenä potalla :D



Aamupäivästä lähdettiin ulos vaunujen kanssa, käytiin kiertämässä juna-asema ja käveltiin siitä sitten lähikaupalle kun Konakin oli jo tulossa kotiin päin. Aada käveli taas hyvin reippaasti pitkiä matkoja ja mä nautin auringonpaisteesta. Aada veti raivarit mulle kun yritin pakottaa sen pitää aurinkolaseja päässä, ei sitten pidetty niitä kovin pitkään.. Jokaiselle vastaantulialle vilkutettiin ja sanottiin heeeiiiii naama virneessä, jokainen lumipaakku tiellä tutkittiin tarkasti ja pällisteltiin kaikki mahdollinen läpi. Meillä meni varmaan tunti viidentoista minuutin matkaan :D Kauppareissun jälkeen Aada nukahti just ennen kun päästiin omaan pihaan. Saatiin syödä ja juoda kahvia rauhassa hetken aikaa.



Päikkäreiltä heräsi yllättävän iloinen lapsi vaikkei unimäärä ollut varmaan kun tunnin. Ruoka tosin ei edelleenkään maistunut kunnolla. Saatiin siivottua kämppä Aadan avustuksella, otettiin neidille oma roskakori mihin se sai tiputtaa roskia, pyykkikoriin se sai kerätä omia vaatteitaan ja rätillä sai pyyhkiä mitä ikinä halusi. Tämä kaikki koska siivoamisesta ei tule yhtään mitään kun Aadalla on suunnaton kiinnostus kaikkeen mitä me tehdään ja sit se raivoaa jalan juuressa jos ei saa osallistua. Nyt lapsi pysyi tyytyväisenä ja kämppä on siisti. Auttoi vielä pesemään toisen koneellisen pyykkiäkin :)

Siivousten jälkeen käytiin vielä pienellä lenkillä koko porukka kun Aadaa alkoi ahdistamaan sisällä. Nalankin kanssa kävely on huomattavasti mukavampaa kun vaihdoin pannan valjaisiin. Kävelee paljon nätimmin eikä kisko koko ajan.

Loppuilta menikin mukavasti Aadankin osalta, ehkä pieni raitisilma teki hyvää. Kona teki meille ruokaa, katsottiin Emmerdale ja mä kävin Aadan kanssa suihkussa. Suihkusta poistuminen ei tällä kertaa aiheuttanut raivokohtausta mikä oli ihan mukavaa vaihtelua :D

Paras juttu tänään oli kuitenkin postilaatikkoon tippunut kirje, kutsu Peijakseen Fysiatrian poliklinikalle. Mulla on aika 25.2! Vihdoinkin. Huomenna mä pääsen hakemaan lisää lääkkeitä ja pärjään siihen asti ellei kivut pahene. Sain myös kipu- ja oirekyselyn Peijaksesta johon mun pitäisi yrittää vastata.


Onneks toi piirros on vaan viim 7päivän aikana, voisi muuten olla aika punainen ukko.

Mä alan nyt perehtyä Kanta.fi sivuun ja tutkimaan mun potilastietoja mitä vaan löytyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti